Setkání osad ve Mlejně v Krupce - 24.11. 2012

24.11.2012 00:00

Vydali jsme se do Krupky a přemýšleli, co měl Kapr na mysli, když na pozvánce bylo napsáno, že máme mít s sebou nějak  (jakýkoliv) kabát. Dostalo se nám velmi milého přivítání hned při příchodu do sálu.
Po tradičním zahájení večera – zapálením pochodní, vyvěšení vlajek osad a společném zazpívání Vlajky začala hudební produkce kapel.
V průběhu rozjeté zábavy Kapr vyhlásil  soutěž o nejhezčí nebo nejoriginálnější kabát v sále.. Bylo se na co dívat, třeba slušivý bílý plášť Bohouška z Akely, který snad pamatoval  2.světovou válku, nebo někdo jiný na sebe navlékl  kožený kabát, dlouhý až na zem, ozdobený CD skupiny Kabát..
Hřebem večera se však  bezkonkurečně stala banda z Black Hills, jejich dlouhé dopravní vestičky po rozhalení skrývaly portréty politiků.
 Byli odměněni za svou originalitu. Načež Kapr s tajemným úsměvem oznámil v sále, že mají ještě překvapení a běžel se připravit. Byli jsme napnutí, a  pak jsme byli opravdu v šoku, když se přiřítila početná skupina „cvičenců a cvičenek“, oděných do cvičebních úborů, předvedli parádní spartakiádní číslo, a Kapr se přímo překonával v prostných cvičeních. Málem ho museli odtáhnout po zemi.
Ještě během večera nám předvedla své taneční umění místní  Taneční skujpina své country tanečky. Country večer se vydařil a užili jsme si dost zábavy.
 

seznam.cz