Setkání osad ve Mlejně v Unčíně 26.11.2016

15.02.2017 20:55

Jako každým rokem se konalo poslední trampské setkání ve Mlejně v Unčíně. Jelikož venku už nebylo počasí na posezení u ohně, tak jsme se moc rádi viděli s přáteli a trampy z blízkého i širokého okolí.
Kapr vyhlásil téma: pohádkové postavy, takže jsme měli tak dva měsíce předtím hlavy v pejru a přemýšleli, co za kostýmy obstarat.
Ale po skončení zábavy jsem uznali, že jsme zas tak špatný nápad neměli…. Kapr nám zajistil klasicky stůl kousek od vchodu a výčepu, za námi se na nás usmívala čtveřice Teletubbies, muselo jim v kostýmech být příšerné vedro… My jsme na převlečení počkali až po slavnostním nástupu a proslovu Kapra, pak fofrem do šatny,málem jsme se tam nevešli.  Jelikož jsme doma nestíhali generálku, obávali jsme se,aby některým jedincům kostýmy sedly,ale do všeho jsme se nějak nasoukali.
Hudbu  zajišťovala pozvaná kapela SESCHLOST z Prahy, a domácí skupina KDO MÁ ČAS, obě se doplňovaly a hrály skvěle.
Najednou se v sále mezi spousty krásných masek a velké konkurence objevila mohutná Sněhurka, stará zlá čarodějnice, obklopené 7 roztomilými trpaslíky různých velikostí. Trpaslíci si nesli i svoje rekvizity, někdo třímal lucerničku, jiný „pracant „ se chopil lopaty, jiný svítil všem čelovkou a nesl kyblík s vytěženými „diamanty“.
V čase mezi hraním a tancem masek jsme si užili zajímavé provedení country tanců skupiny MIXDANCE, jako vždy skvělé  tentokrát v pohádkových kostýmech.
Pak po chvíli napětí Kapr začal vyhlašovat nejlepší masky plesu.
Byli jsme zvědaví, neboť konkurence byla veliká, ale měli jsme radost i ze čtvrtého místa . Myslím, že se všichni pobavili a těšíme se na setkání s ostatními kamarády zase někde příště.

seznam.cz