Dětský den

22.06.2016 22:50

Dětský den na osadě  28.5. 2016

 

V sobotu jsme upravovali potlachoviště, Luboš sekal přerostlou trávu, Luki a ostatní urovnávali terén – vykopával pařízky po uřezaných stromcích.               

Společně jsme zdobili balonky a stuhami stanoviště jednotlivých soutěží, a že jich letos bylo docela dost :

Házení míčků  - Balú –  skákání  v pytli,  kouzelný čtverec s hračkami,  AZ-kvíz,  balancování pingpongovými míčky na lžíci,  chůze na chůdách,  nabírání lentilek brčkem,  střelba ze vzduchovky,  manipulace gumovými medvídky pomocí čínských jídelních hůlek , házení kovových kroužků na dřevěný kolík…

Jako neméně zajímavé zpestření se dětem moc líbilo malování na obličej, najednou bylo na osadě spousta divé zvěře, motýlků, i nějaký Batman.. děti se rády svezly na dvou hnědých koních, kteří dorazili z nedaleké vesnice.

Za splněný úkol ze soutěží dostaly děti speciální „peníze“, které si běžely vyměnit do Jarmarku s hračkami, a měly z čeho vybírat, na „nákup“ v něm bylo spoustu hraček, knih a různých her. O ten správný sortiment a jeho pěkné vystavení se postarala Zlata.

Počasí se vyvedlo, bylo krásně až do večera, děti dostaly během dne občerstvení v podobě  buřtíka a limonády, od Zdeny Klieberové jsme dostali výborné upečené muffiny s barevnou polevou.

Snad  byly děti, rodiče i všichni ostatní spokojeni s průběhem oslav dne dětí.

nahodatp1.rajce.idnes.cz/28.5.2016_Detsky_den/

 

seznam.cz